USLUGE

POLITIKA PLANIRANJA

Kompetentnost, profesionalnost i dodir kreativnosti potrebni su za projektiranje potpuno sigurnog i apsolutno funkcionalnog igrališta. Zahvaljujući svom konsolidiranom iskustvu stečenom tijekom godina, Giochipark realizira najprikladnija rješenja za sve vrste privatnih ili javnih kupaca. Vrlo pažljiva studija tla i njegovih morfoloških karakteristika najvažniji su aspekti koje Giochiparkov tim uzima u obzir prije nego što započnu bilo koji početni projekt. Za svaki pojedini projekt pružamo planimetriju, određujući minimalno potrebno područje i vrstu na površini koja se koristi (kao što je preporučeno u Europskom standardu EN 1177 Standard), kao i trodimenzionalni prikaz potreban za potpuno razumijevanje projekt.

KORAK1: SAVJETOVANJE

Obratite se našim projektnim službama, dovoljno je imati okvirni plan vašeg područja i moći ćemo s vama odrediti kako bi vaše igralište trebalo zamišljati: uzimajući u obzir dobnu skupinu, različite vrste opreme i opreme, sigurnosne površine, proračune itd

KORAK 2: PLANIRANJE

U ovoj fazi će se razviti specifično dizajnersko rješenje (u 2D ili 3D Viewu) uz analitičku ponudu za isporuku i ugradnju odabranih predmeta.


KORAK 3: UGRADNJA

Pravilna instalacija naše opreme zasigurno pomaže u sprječavanju mladih budućih rizika.
Osoblje Giochiparka i njegovi vrlo iskusni prodajni agenti u mogućnosti su pružiti usluge montaže i ugradnje opreme s velikom učinkovitošću i brzinom na čitavom nacionalnom teritoriju.

KORAK 4: ODRŽAVANJE

Pobrinut će se uobičajene i izvanredne intervencije održavanja kako bi se osigurala trajnost opreme. Europski standard EN 1176-7 predviđa da te intervencije smije izvoditi samo obučeno i iskusno osoblje, slijedeći naznake proizvođača. Što se tiče usluga ugradnje, i usluga održavanja, osoblje Giochiparka i njegovi iskusni prodajni agenti mogu obavljati usluge održavanja opreme u cijeloj zemlji s velikom učinkovitošću i brzinom.